Mnenja nosečk o NIFTY™testu

REBEKA DREMELJ, 37 let

”Za NIFTY™test sem se odločila, ker rezultat nuhalne svetline ni bil ravno bleščeč in sem resnično želela brezskrbno uživati v svoji nosečnosti. Zelo enostavno opravijo ta NIFTY™test in sicer vzamejo ti kri in ti potem počakaš 6-10 dni in dobiš rezultate. Moji rezultati so bili 1 proti ne vem koliko milijonov, zato sem bila res vesela in zelo zadovoljna in predvsem brezskrbna in mirna, ker sem vedela, da moja punčka, moja hčerka ne bo imela nobenih tovrstnih genetskih nepravilnosti. Izvedela pa sem tudi, da bom dobila hčerko, ker sem zaradi svoje radovednosti s pomočjo NIFTY™testa dobila 100% rezultat kakšnega spola bo moj otrok. NIFTY™ test toplo priporočam, vsem tistim, ki ste v dvomih in predvsem tistim, ki želite biti pomirjeni z rezultatom. NIFTY™ test je zagotovo prava odločitev.”

STANČKA ŠUKALO, 37 let

”Za NIFTY™ test sem se odločila predvsem zaradi tega, ker sem bila v času nosečnosti že starejša od 35 let, zaradi česar sem se želela prepričati o zdravju svojega otroka in pregnati skrbi glede možnih bolezni. Pomirilo me je dejstvo, da je NIFTY™ test neinvaziven in netvegan poseg, rezultati pa so na voljo že v zelo kratkem času. Občutki pred testiranjem so bili v redu, po prejetih rezultatih pa so pritekle solze sreče. Za testiranje bi se v primeru ponovne nosečnosti zagotovo zopet odločila.”

ANJA OMAN, 30 let

”Zaradi slabih izkušenj celega leta, sem se poleg nuhalne svetline odločila tudi za Nifty. Ker sem nekaj časa delala pri podjetju, ki se je ukvarjalo s podobnimi storitvami, sem si tega testa res želela. Gre za neinvazivni test, kar pomeni, da ne posega v telo nosečnosti in ne vpliva na nosečnost. Natančneje od nuhalne svetline pokaže možne kromosomske nepravilnosti. Poleg Downovega sindroma tudi Edwardsov, Patauov sindrom ter druge trisomije in vse to samo na podlagi vzorca krvi. Ker se na nuhalni svetlini spola še ni videlo, sem se pri Niftyju odločila tudi za razkritje spola. En teden po odvzemu krvi me je že zjutraj poklicala sestra in mi povedala, da so rezultati v redu in da ni zaznanih nobenih kromosomskih nepravilnosti. NIFTY™ test priporočam vsem bodočim mamicam.”

ANJA CIMERMAN, 26 let

”O NIFTY™ testu sem veliko pozitivnih mnenj slišala že preden sem zanosila, zato je bilo nekako samoumevno, da bom zanj tudi sama odločila. Prepričal me je predvsem zaradi svoje varnosti, saj vzorec pridobijo tako, da ti kot v običajnem laboratorijskem postopku, vzamejo le 10ml krvi, s čimer se izogneš nepotrebnim neprijetnostim, ki so prisotne ob invazivnih metodah. Odločila sem se za NIFTY™ Plus, saj so z njim sporočene prav vse testirane nepravilnosti, hkrati pa sem imela srečo, saj so cene NIFTY™ testa v mesecu februarju in marcu na voljo po nizkih, promocijskih cenah. Veliko nosečnic se sicer pritožuje nad visokimi cenami tovrstnih testiranj, a menim da pozabljajo, da gre za povsem upravičeno ceno. Za voziček so nekatere bodoče mamice pripravljene odšteti tudi več kot 1000 eurov, informacija o zdravju njihovega otroka, ki vpliva na celotno življenje vseh družinskih članov, pa ni vredna niti 445eur? Rezultatov tako hitro nisem pričakovala, zato sem bila ob klicu zelo presenečena in hkrati vznemirjena. V sebi sem nekako vedela, da bo vse v redu, a dokler ne dobiš potrditve, še vedno obstaja tudi najmanjši dvom. Ko mi je ginekologinja s toplim glasom povedala, da bo moj deček zdrav, sem dobila solzne oči in cmok v grlu. To je informacija, zaradi katere se zdaj lahko mirno pripravljam na novo poglavje v svojem življenju.”

MAJA SLANA

”Ko sem zanosila, sem se takoj odločila za NIFTY™ test, saj mi je bila nuhalna svetlina premalo zanesljiva. Pred 9 leti še nisem bila toliko obveščena o možnih komplikacijah oz. nepravilnostih zarodka, sem pa zato danes. Resnično sem vesela in predvsem mirna po opravljenem NIFTY™ testa, saj lahko sedaj brezskrbno uživam v nosečnosti. Če pogledam koliko denarja zapravimo za vozičke, potrebščine in nego otroka, mi vsekakor ni škoda denarja še za test, po katerem sem lahko prepričana v zdravje svojega otroka.”

Želiš izvedeti več?

Piši nam in z veseljem ti bomo pomagali najti odgovore na vprašanja.

To polje je zahtevano.
To polje je zahtevano.
To polje je zahtevano.